Specialties

“Galgenbergtoast”
Roasted chicken breast and tomato on toast with chees au gratin and a small salad bouquet

“Elstertaler Pilzpfännchen”
Fried mushrooms and onions, served with an omelet (consisting of eggs and potatoes) and fresh herbs

“Wildererpfanne”
3 roasted slices of filet of pork served with different kind of fried mushrooms and onions and Western potatoes

“Galgenberger Schwarzbierpfanne”
Grilled stripes of pork meat in a jus of dark beer served with beans, bacon and fried potatoes

“Henkersmahl“
200 g rump steak of a young bull in a sauce with cognac served with glazed onions and rosemary potatoes

“Deftiges Scharfrichtersteak”
200 g rump steak with fiery sweet pepper ragout, a jacked potato and sour cream with herbs

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden oder auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich damit einverstanden.

Schließen